

Tadaaa…it’s me
Ik ben begonnen met werken als activiteiten begeleidster in een verpleeghuis nadat ik mijn opleiding hiervoor had afgerond. Ook toen al liep de creativiteit door mijn aderen. Het moest het liefst altijd net anders dan anders. Helaas heb ik maar kort kunnen werken door een ernstig ski-ongeluk in de Zwitserse Alpen. Ik raakte hierdoor, na 2 jaar intensief mijn best gedaan te hebben om terug te komen op de afdeling waar ik zo graag werkte, in de WAO. Mijn creatieve ideeën raakte ik niet kwijt. Begon toendertijd rustig weer op te bouwen, daar waar mijn passie lag en ik blij van werd.
Dit kreeg een extra boost toen mijn jongste zoon allergisch bleek te zijn en hij geen ‘gewone’ taart mocht eten. Geen feestelijke verjaardagstaart, die hij zelf zou mogen eten, was voor mij geen optie. Met denken in mogelijkheden is het gelukt. Niet besteld bij de warme bakker, maar gemaakt door bakker mama. Geen schoonheidsprijs, maar wel zijn eigen taart.


Aanbod
Of je zelf kunt genieten van een heerlijke gekleurde aantrekkelijke bonbon, je een doosje cadeau wilt geven aan een groot chocoladeliefhebber, voor je (schoon) moeder een doosje meeneemt wanneer jullie daar uitgenodigd zijn om te komen eten.
Mogelijkheden om aan bonbons te komen zijn de volgende; per post, op een markt waar wij staan of bij mij thuis komen halen. Aan jou de keuze! Voor een pasklare oplossing denk ik graag met je mee.
Je wilt als bedrijf anderen laten genieten van mijn unieke bonbons als presentje, secretaresse-dag of met kerst je personeel verblijden. De reden doet er niet toe, de service is voor iedereen gelijk. En zal ik met evenveel enthousiasme aannemen. Met vragen of opmerkingen kan je mij altijd benaderen.

Wat extra aandacht…
De klok is weer een uur verzet, ’s avonds vroeg donker. Tijd om het thuis lekker knus en gezellig te maken. Gordijnen dicht, kaarsjes aan, met een plaid op de bank, kopje thee en een overheerlijk bonbon.
Ook komen de feestdagen die in het teken van gezelligheid en eten er weer aan. Natuurlijk heb ik daar ook mijn bonbons naar ontworpen. Wat dacht je van de marsepein/pepernoot bonbon, speculaas bonbons, warme tinten, heerlijke smaken. Latte machiatto/pumpkin spice of een champagne bonbon. Vragen, ideeën, of opmerkingen, stuur mij gerust een bericht!
logo bonbons
Dickens dag Medem blik
kerstmarkt hoorn
portfolio
Klik op de foto om meer te bekijken